Jag är patetisk.

Väldigt patetisk.
Suck.


I´m so fucking hooked on him.

Det är väldigt starkt idag. Bara jag tänker på honom och hur de skulle vara att ha han nära mig, känna hans kyssar på min hals eller ha hans hand inflätat i mitt hår så går de rysningar igenom hela min kropp. Nästan som en mini mental orgasm. Går inte att förklara på annat sätt. Det kan bero på att jag sovit väldigt lite i natt. Ska gå och lägga mig lite nu. Hoppas det fortsätter in i mina drömmar =)

jag njuter

Jag frågade honom hur de skulle kännas om jag träffade någon annan än honom. Bara för sex.
-"Det skulle kännas på samma sätt som de skulle göra för dig om jag träffade någon annan."
-"Tveksamt." Svaradet jag kyligt.
-"Jo, de skulle de."
Jag svalde.

Jag vill inte vara med någon annan än honom. Enda anledningen till att jag skulle vara de är om han inte skulle vilja träffa mig eller försöka hitta tid till mig. Om han inte gav mig någon uppmärksamhet eller bekräftelse. För jag har fortf lite svårt att fatta att han faktiskt är med mig. Att Hetingen är med mig. Så han får gärna påminna mig om de, ofta!
Helgen innan jag flyttade var de nära att jag träffade någon. Jag trodde verkligen att ja skulle träffa Hetingen den helgen och jag hade gått och tänkt på de länge länge. Och när de inte blev något så var allt så snopet, besviket och bara jävligt drygt. Och när någon hörde av sig och ville komma över så var de nära att jag lät han göra de. Av ren frustration.
Men egentligen var de inte så nära. För jag hade ingen lust att nöja mig med någon annan än just med Hetingen. Alla andra bleknar i jämförelse. Så jag struntade i de och i dom.
-"Bra" sa hetingen när jag berättade de för honom. Jag log. Han tycker om mig.


-"Jag kommer inte avsluta något. Om de avslutas, så är de du som gör de."
Det finns ingen chans att jag skulle lyckas göra de. Och de måste han ju veta om, de måste han ju känna. För de är de jag känner.

Har jag sagt att han gör mig fruktansvärt lycklig och brutalt levande?


Jag drömmer om en gift man

Nu kom vi in på de där jävla stora OM:et igen.
OM han inte var gift.. OM OM OM..

Jag lät honom pratade lite denna gången. Jag brukar bara stänga av och tvinga honom att byta samtalsämne. Men jag tillät mig att lyssna lite, tänka lite, fantisera lite, drömma lite.
Förmodligen fruktansvärt dumt, men jag kunde inte låta bli.

Självklart vill jag ha honom, på alla sätt. Jag skulle aldrig kunnat låta de gå så här långt med honom om jag inte ville ha honom.

Men de finns inga garantier att det egentligen skulle funka särskilt bra. Vi är jävligt bra tillsammans just nu. Men om "vi" fanns på riktigt så skulle kanske allt varit helt annorlunda mellan oss. Min största fasa är att vi skulle bli sådana som bråkar om vems tur de är att diska, men samtidigt får den tanken mig att le litegrann. (specielt eftersom jag har diskmaskin)
I min fantasi spenderar vi hela dagarna i sängen tillsammans eller så sitter vi i soffan och har brutalt djupa samtal. Men någongång måste man kanske äta, diska, tvätta, mata katten och allt de där som inte existerar i min fantasi. Men som tyvärr existerar i "verkligheten".
Jag skulle iallafall tvingat honom att läsa mina favoritböcker. Så att han på allvar skulle kunna förstå och för att vi sen skulle kunna diskutera dom i timmar, dagar, år.. För jag kan inte tänka mig att han inte skulle älskat dom, så som jag gör.

Meeeeeen... (Några djupa andetag senare.)
Jag kan inte tilllåta mig själv att hoppas. Inte under några omständigheter. Jag kan inte leva mitt liv på de och inte utifrån de. För jag tror inte att det på riktigt ens kommer bli aktuellt. Han kommer inte lämna sin fru och vi kommer inte leva lyckliga i alla våra dagar.
Men ibland måste man väl få drömma? Även om de är en gift man som man drömmer om..

Någon gång ♥

Efter vårt senaste samtal känns allt så bra.
Jag var väldigt orolig över att min flytt skulle förändra massa mellan oss. Och kanske är de för tidigt för att egentligen veta. Men efter att vi pratade i helgen så känns det inte alls så. Och jag orkar inte längre fundera så jävla mycket.
Jag vill bara vara. Vill bara passa på att njuta så länge som jag bara kan. Så länge som han är i mitt liv.

Jag vet att jag har en förmåga att analysera och tänka sönder saker. Och det är väldigt tröttsamt. Så jag måste sluta. Jag märker hur våra samtal mer och mer kommer in på just de. Min oro, min paranoia, mina tankar m.m. Och jag gillar de inte. Han gillar de inte, jag gillar de inte. Så de måste sluta. Annars är jag helt säker på att jag kommer sänka mig själv.


Han sa att han någon gång skulle komma och hälsa på mig. Att de var helt säkert, han LOVADE de. Jag kommer hata honom om han inte gör de. Men "någon gång" är väldigt länge så han har ju tid på sig att hålla sitt löfte.
Annars var han väldigt gullig denna helgen. Ganska ovanligt.
Han sa ett par saker som jag tror att han sa för min skull. Det var inte likt honom och han vet att det är sånt som jag skulle vilja höra. Det är iallafall vad jag tror. Oavsett så smälte jag så klart, svag som jag är. Ett enda vänligt ord och mina knän viker sig. Patetiskt egentligen. Men jag gillar de faktiskt.
Det var länge sen vi snackade. Om man inte räknar minuterna då han sa att han inte skulle ha tid att träffa mig, förra helgen. Det var länge sen det gick så lång tid i mellan våra samtal. Och jag saknade honom och jag ville berätta varenda liten tanke jag haft. Haha..

Nu är de snart helg igen. Denna veckan har gått fort.
Jag håller på att packa upp i den nya lägenheten. Rätt långsamt, men det är mysigt. Speciellt nu när jag kommer på mig själv att fantisera om hur jag kysser honom i hallen och hur jag drar med honom in i sovrummet till min nya, stora säng.. Någon gång ♥


RSS 2.0