Äntligen bekräftelsen jag sökt efter

Äntligen gav han de till mig.
Det är inte bara jag. Det har inte bara varit inbillning.
Jag hoppas att han märkte hur de orden påverkade mig.
För jag tror inte att han förstår att jag inte har vetat, att jag har letat efter det.
Sanningen är att jag har inte vågat tro att han kände något i närheten av vad jag känner. Så skönt att det inte bara är jag som tycker att det är något speciellt mellan oss. Att han också känner vår personkemi.
För visst har jag misstänkt, men jag har inte vågat lita på det. Har inte vågat hoppats.

Han bekräftade mig i natt.
Jag satt tyst när han sa att det självklart var känslor inblandat. Att det vi hade var ett sorts förhållande. Att det inte bara var sex, att det var mer..

Men det förändrar inte något egentligen. Förutom att han öppnade sig och sa det som egentligen var ganska självklart hela tiden.  Känslan jag har nu är faktiskt ganska underbar.

Jag söker något som förmodligen inte ens finns

Pratade med Hetingen i natt. Han har börjat att jobba bara helger igen. Mycket bättre för min telefonräkning och sen så känner jag mig inte lika efter hängsen.
För jag gör det ibland. Jag vet att han gillar att prata med mig, men kanske inte varje natt.
Men i natt så pratade vi ändå skit länge. Han var sen och sen satt han kvar och pratade med mig istället för att åka hem. Och när han väl började köra hem så stannade han innan han var hemma för att fortsätta prata med mig. Om man la ihop all den tiden han la ner på att prata med mig när han hade jobbat klart så hade han lika bra kunnat kommit hit och vara här i en timme innan de skulle vara dax att åka hem. Så jag ser det nästan som lite slöseri med tid. Men han ser det säkert inte så.  Han öppnade sig för mig på ett sätt igår som han inte riktigt har gjort innan. Berättade om sina privata problem och bekymmer. Det kändes skönt. Skönt att vi pratade om honom. Jag gillar inte när vi bara pratar om mig, vad jag känner och tänker. Jag vet vad jag tänker. Jag vill veta vad han tänker.  Dessutom tycker jag det är skönt att han pratar om sig själv eller vad han vill prata om med mig. Att han kan prata med mig om sånt.
För även om våra samtal kommer in på sex ibland så gillar jag de vanliga samtalen väldigt mycket. Jag lär känna honom mer och mer. Gillar ju självklart när vi kommer in på sex med. Det pirrar lite extra att prata med han om det. Om han bara visste. Och det kanske han vet också.

I fredags när jag ringde honom en snabbis så kändes det nästan som om han faktiskt hade saknat att prata med mig. Eller saknat och saknat. Tänkt på det kanske. För då hade det gått en vecka typ sen vi snackat sist. Och om man jämför med hur mycket vi pratade den senaste tiden är en vecka väldigt mycket. Och när vi la på kändes det som om han ville försäkra sig om att jag skulle ringa honom i helgen, eller att han bjöd in mig till att höra av mig. Precis som om han ville att jag skulle ringa honom. Och självklart vill jag det..=)

Humm.. ja, jag letar efter någon sorts bekräftelse. Hela tiden. Och jag hatar det. Jag hatar att jag känner att jag behöver det och jag hatar att jag behöver leta efter det. Tar varje chans att tolka till min fördel och därför hittar jag saker som kanske inte ens finns. Bara för att jag vill ha de så mycket.
Jag gillar verkligen inte att jag känner att jag skulle behöva någon sorts bekräftelse. Jag vill inte vara sån, men den här situationen är inte normal för mig och jag vet inte vad jag är för honom. Om jag är någonting.
Jag försökte säga de till honom en gång. för ganska länge sen. Men han avbröt mig och frågade direkt ut om jag var ute efter någon bekräftelse. Nej, sa jag och ljög. För jag vill inte vara sån. Jag vill inte. Och det lät riktigt illa när han frågade mig så. Tonläget i hans röst var varnande. Så jag backade.
För egentligen. Jag har ingen rätt att söka de hos honom. Och framför allt så vet jag inte om han skulle kunna bekräfta mig på de sättet jag är ute efter, om alls. Jag vet inte hur han ser på mig. Var jag passar in. För saken är ju den att jag inte passar in. Jag ska inte passa in.

Men han passar in i mitt liv.
Som den hemliga mannen jag inte får nämna för någon. Som förstår mig, som ser på mig på ett annat sätt än vad jag är van vid. Det är svårt att förklara. Jag skulle gärna kalla honom min älskare. Men är han det? För älskare och älskarinna är väl två som tycker om varandra. Som delar någon sorts kärlek eller förälskelse, men som p.g.a någon eller några anledningar inte kan vara tillsammans. Och jag tror inte han ser mig på det sättet. Jag skulle kanske vilja, men det är verkligen för mycket.
Och detta är ganska nytt.
Det var inte så länge sen som jag kände att jag hade en stark distans till det hela. Jag såg det lite som tillfällig spänning. Som en period som skulle gå över och försvinna utan att förändra mig särskilt mycket. Men det kan jag glömma nu. Jag vill gärna tro att jag har lite distans till det fortfarande. Men jag kommer inte komma ur detta utan att  förändras. För han har redan förändrat mig. Jag har nya tankar som jag inte haft innan.

Igår slank det ur honom:
-"Jag kommer inte dissa dig. Jag gillar ju dig."

Och egentligen borde de väl räcka som bekräftelse. Men gillar? Vad innebär det? Och jag vet att jag analyserar sönder det. Men jag har spart det. Spart ögonblicket i min lyckolåda. Det är där jag stoppar in saker som jag vill minnas. Där sparar jag mina ögonblick som betyder mycket för mig.


Främlingen

Träffade nyss den där mannen som jag snackat på nätet med ett tag.
Jag kallar honom Främlingen.

Det var väl ok. Han verkade helt ofarlig och jag skulle nog kunna testa honom.
Skulle hellre bara träffa Hetingen, men han har verkligen inte tid med mig så jag får väl hitta någon annan att spendera lite tid på ett tag. Så får vi se vad som händer.

Och han var trevlig, lättsam och verkade snäll. Vad mer kan man begära? Får ju hoppas på att han är bra i sängen också. Men jag återkommer om det senare..=)


Jag har en hemlighet, som ingen annan vet.

Hetingen var hos mig för några helger sedan.
Det är första gången jag skriver det och jag  har inte berättat det för någon. Det har varit ganska svårt, för jag är inte van att inte kunna berätta allt jag gör i detalj för alla. Första dagarna ville jag inte. Jag ville hålla det för mig själv. Kanske för att jag har så få hemligheter om mig själv.  Men nu skulle jag vilja berätta det för någon. Eller egentligen bara för en. Min bästa vän. Han är den enda som har någon aning om vad jag hållt på med den senaste tiden. Men även han vet inga detaljer. Han vet att vi haft kontakt och han har vetat vad jag velat. Inte så mycket mer. Han har t.o.m frågat mig om honom nu efteråt.
Men jag ljög, ryckte lite på axlarna, försökte se oberörd ut och sa att det inte hade hänt något och att de förmodligen bara rinner ut i sanden. Men egentligen ville jag skrika att han har varit hos mig!!!! JAG HAR HAFT SEX MED HETINGEN!!. Slänga mig i soffan brevid honom och berätta alla snuskiga detaljer. Inte för att han skulle vilja höra dom, men ändå. Han skulle nog sätta drickan i halsen av chock, men sen skulle han titta på mig med stora ögon och lyssna på allt jag berättade innan han fattade att han kanske inte ville veta så mycket.
Men jag skulle inte bry mig. Jag skulle berätta allt jag ville ha sagt.
Och sen skulle han skratta lite åt mig innan han började fråga saker. Om det nu skulle finnas något kvar som han skulle kunna fråga om.
Men han skulle inte dömma mig, aldrig.
Han skulle glädjas med mig, för han vet hur länge jag tänkt på det. Hur mycket jag har velat det.


I vanliga fall brukar jag vara väldigt bra på att dokumentera att jag gör i dagböcker. Men detta har jag inte skrivit någonstans. Jag vet inte riktigt varför. Förr har det varit så att det jag inte vill komma ihåg i framtiden skriver jag inte ner. Inte medvetet, men det har bara blivit så när man ser tillbaka på det.
Men detta är något som jag verkligen alltid kommer vilja komma ihåg.
Speciellt om det bara blev den gången.
Kanske är de för att jag inte har velat dela med mig de till någon, och därför inte till mina trogna, lojala dagböcker heller.
Men nu känner jag ett behov av att få ner det någonstans. Jag måste få ur mig det innan jag sprängs.

Hetingen tyckte också att jag skulle skriva ner det. Jag vet inte om det handlar om att han ville läsa. Se det ur mina ögon. Veta hur jag tänker om det. Kanske är det bara p.g.a att han vill ha en egokick. För isåfall kommer han att få det. En stor.

Men jag skulle vilja ha någon att diskutera det med..
Någon annan än hetingen. För jag kan inte snacka om honom med honom.
Han är partisk och inte alls oobjektiv. hehe..=)
And I love it..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0