Heta Hetingen

Snackade lite med Hetingen i natt.
Han var kåt. Och inte bara lite. olidligt kåt verkade det som. 
och det gjorde såklart mig också väldigt kåt.
MEN.. som vanligt så hade han inte tid. Och det är ju ganska irriterande. Men jag börjar vänja mig.

Jag bara hoppas att han någongång kommer ta sig tid med mig. Och då menar jag inte 15 min efter jobbet. Utan att verkligen ta sig tid. Kanske planera in de lite mer. Så gott de nu går i vår situation. Men att vi har tid med ordentligt förspel och allt sånt.
Om jag ändå ska få drömma ordentligt skulle jag vilja att han var tvungen att åka iväg för jobb och vara tvungen att sova på hotell eller liknande. Och att han frågade om jag ville följa med utan att jag på något sätt försökte tvinga mig på honom. Att jag hade en hel natt med honom, att jag fick somna och vakna brevid honom + kanske delar av en dag.
Det hade faktiskt varit helt jävla underbart.
Och kanske kommer det ett tillfälle, kanske inte.  Det känns långt borta.
Men jag hoppas att han kan hitta tid till mig, jag räknar faktiskt med att han någongång kommer ta sig lite mer tid. trots att det är svårt. Att han kommer komma hit utan att det är stress.

Träffade honom en liten snabbis här om natten. Fan vad jag dras till honom. Jag hade nästan glömt bort hur hela min kropp bara längtar efter honom. Hur mina händer vill smeka honom och hur mina läppar vill kyssa honom.
Jag har inte rört vid honom på väldigt länge och trots att vi pratar dagligen så är de en helt annan sak att se honom. Möta hans blick. Han gör mig så fruktansvärt svag.
Egentligen skulle jag velat ha honom där, mitt i natten, väldigt offentligt.
Men jag rörde inte ens vid honom. Jag hade säkert kunnat. Men det var tidspress och så plötsligt var han redan borta.
Jag ångrade direkt att jag inte bara gick fram och tog på honom lite.
Kan ju låta patetiskt och konstigt, men han är så tilldragande.
Han är ju trots allt Hetingen..=)


moppekillen

Ja jag träffade moppekillen. Det va väl ok, men de va något som var annorlunda. Det kändes inte alls lika bra med hono denna gången.
Jag brukar dessutom få en sorts adrenalinkick efter att jag haft sex. En känsla som ibland kan kallas lyckobrus. En kick helt enkelt. Men efter nu sist med honom fick jag ingen kick. Istället blev jag avtrubbad och kände mig bara avslagen.

Så jag har tröttnat på honom. Han är inte spännande längre, knappt intressant ens.
Vet itne riktigt vad det var med honom denna gången som gjorde mig så avtrubbad. Men förmodlign va de mycket för att jag hämtade honom och var tvungen att sitta en halvtimme i bilen med honom före vi hade sex och sen en halvtimme efteråt också. Vilket var helt totalt uttråkande. Han var så tråkig att jag höll på att dö. Satt och snacka om sin mobil och om massa andra saker som va helt oinrtessanta.

Nä, de funkade inte.
Jag ville bara bli av med honom.

Sen dess har jag knappt pratat med honom. Någon gång på msn. nu senast i förrgår.
Han var kåt och började fråga om jag saknade hans kuk. Nej, svarade jag. för det har jag inte. När han frågade om jag knullat någon annan sen honom var jag nära att ljuga men sa istället att jag inte hade det för att jag hade jobbat mycket.
Sen undrade han om vi skulle ses snart igen. Men jag sa att jag hade mycket jobb nu ett tag framöver.
Jag känner inte för att träffa honom alls, men jag vet egentligen inte varför. Och därför stänger jag inte den dörren helt. För kanske en dag har jag kommit över vad de nu är som stör mig och då skulle de vara bra att ha honom. Kanske. Känns inte så nu, men vem vet.

Spänning..

Humm.. det verkar inte bli något.
Hans fru åkte iväg lite spontant till sina föräldrar och lämnade barnen hemma med honom. Ja, de har tydligen barn. Så han är hemma med dom och klockan tickar på.

Hon kom nyss hem och han loggade ut. Så får vi väl se om han hör av sig.
Isåfall åker jag upp och så hittar vi en plats ute.

Nästan som dogging då ju..
Hehe.. sökte runt lite på dogging och det verkar ju vara sjukt spännande. Nästan lite som jag redan gör bara jag har dogging hemma i lägenheten och då försvinner ju spänningen med utomhus sex där man kan bli upptäckt. I dogging är det nästan halva poängen, att man ska ha lite publik. Och att ha balkongdörren lite öppen räknas nog inte.
Det finns tydligen platser runt om i Sverige där rfsu står och delar ut kondomer för att man just ska ha sex där.
Och det är tydligen helt laglig att ha sex utomhus så länge man inte stör någon för då blir de direkt oroväckande beteende och de kan man få böter för. Och de vill man kanske inte ha inskrivet i sitt register resten av livet.. Eller så vill man de..=)
Jag ska iallafall testa de i sommar.

Hihi..nu loggade han in. Det verkar som om plan A fortfarande funkar. Jag åker och hämtar honom och sen har vi sex här. Om vi nu kommer så långt. Lite tveksamt.
Jag ska kanske få användning av mina stay ups för första gången ikväll..
Köpte de för länge sen, testade dom och gjorde direkt en maska i dom. Skit smidigt.
Och även om jag köpte de lite till att använda med Hetingen så har de aldrig blivit så.

Nu är jag lite spänd. VI har snackat på msn till och från hela dagen och kåtat upp varandra.
Spännande..=)

Sött

Hehe.. Han loggade nyss in på msn igen.
Han ville bara säga godnatt och att han längtar tills i morgon..=)

Det är ju nästan så sött att de blir patetiskt.
Men bara nästan.

Förhoppningsvis lite äventyr i morgon

Han hörde nyss av sig. Han hade nyss kommit hem och varit borta hela dagen. Men tyckte ändå att han kanske kunde komma ifrån ikväll. Men det passar mig bättre i morgon så i morgon blev de. Han skulle höra av sig. Men det är fortfarande väldigt löst bestämt. Han kan förebereda sin fru lite  på att han ska kanske iväg och sen se hur de blir.

Han är väldigt avslappnad att prata med. Det är skönt.
Vi kanske t.o.m kommer göra så att han kör en bit och sen kommer jag och hämtar upp honom. Så kör vi hem till mig och sen kör jag och lämnar honom efteråt igen. För att spara tid. För det är tiden som är problemet. Jag har inte riktigt förstått varför han inte kan köra bil. Om de är problem med deras bil eller vad saken handlar om. Eller om de är så att han ALLTID tar moppen till sina vänner och att de skulle vara konstigt om han helt plötsligt tog bilen.
För han säger att han ska till en kompis och så träffar han mig istället.

Jag skulle inte åkt och hämtat någon eller gått med på att mötas på vägen någonstans om de inte var för att jag redan har träffat honom och för att han var bra och verkade helt ok. Självklart kan jag inte veta de och jag kommer säga till någon om vart jag ska och vem jag ska träffa.
Av de jag träffat från nätet så är han den enda jag skulle gjort de med. Skulle de andra ens föreslå det skulle jag direkt säga nej utan att tveka. Men det känns ok med honom. Det känns bra, väldigt bra faktiskt.

Hoppas att han hittar en lucka i morgon..

Konsten att suga av

Moppe-Nicklas skulle kanske komma hit idag. Men han har inte hört av sig så jag antar att han inte kommer. Vi bestämde inget. Det går ju inte att bestämma något med en gift man. Och han verkar ju ha fått förhinder. Kanske hör han av sig i morgon istället.

Skrev med honom för någon dag sen på msn.
Han skrev att han älskade när jag sög av honom.
Jag har hittat ett ny sätt att suga av på den senaste tiden. Och hitintills har den varit väldigt populär. =)

Men alla gillar olika saker. Jag har haft en kille som gillar när man rispar lite med tänderna. Sen gjorde jag de på en annan kille och han gillade det verkligen inte.  Vissa gillar mycket saliv, andra inget alls. Vissa gillar när man slickar på pungkulorna, andra inte.
Men hur ska man veta vad just den killen gillar om han inte säger de eller ger vinkar om de? Stönar lite högre när man gör rätt eller kommer med en liten kommentar om hur han vill att man ska göra.
Därför får man testa sig fram och hoppas på att just den mannen gillar de man gör just då.
Men jag tycker att han borde säga vad han gillar. Det är absolut inte att ge kritik, tvärtom. Ligger han och inte njuter av det fullkomligt och inte säger något förrän kanske efteråt eller inte alls så blir jag förbannad.
Jag gillar att ge njutning.

Jag gillar att killen tar handen på mitt huvud, håller mig lite i håret eller leker med en locka av mitt hår samtidigt som jag suger av honom. Något som på något sätt säger att han gillar de.
Sen gillar jag ibland när de juckar imot lite. Inte för mycket, för det är jag som bestämmer när jag suger.

"Älska utan gränser, älska utan tvång"

Självklart vet jag att Hetingen har mycket av de som jag söker i livet.
Jag är onödigt, överdrivet, irriterande medveten om de.
Och en del av mig tror nästan att jag visste de innan jag lärde känna honom.
Att det var därför jag drogs så fruktansvärt mycket till honom. Men jag vet att jag tror de mycket för att jag vill tro det.

För jag är en otrolig romantiker egentligen som skulle vilja älska fullständigt. Utan tvivel, utan tvång, utan osäkerhet.
Jag vill älska oförståndigt, hett, vilt, passionerat, lekfullt, seriöst, underbart, villkorslöst o.s.v. o.s.v...
Jag vet att jag är kapabel till de, men kommer jag hitta någon som kan hantera min kärlek och som jag dessutom kommer bli kär i? Som jag kommer vilja lägga all min kärlek på?

Iallafall så kommer jag försöka leva hämningslöst tills dess.
Behålla Hetingen till de som han vill vara med på, så länge som allting känns bra och skönt.
För just nu ger han mig så mycket och han får ta exakt vad han vill ha av mig.

Djupa samtal

Jag älskar det faktum att jag fortfarande kan överraska honom med mina tankar och funderingar.
Att jag kan få honom att tänka på nya saker och på nya sätt.
Men framför allt så älskar jag att vi kan prata avslappnat om så mycket. Att samtalsämnena aldrig riktigt tar slut. Och att jag kan prata med honom om sånt som jag inte riktigt kan prata med andra om. Att han förstår och pratar tillbaka. För annars är jag van att jag är den som pratar och att andra lyssnar för att sen bara säga att de inte håller med, att de inte förstår eller att jag är för "flummig".
Men inte han, han är värre än mig..=)

Och jag ångrar inte en enda sekund att vi inte har hållt mental distans till varandra eller att mina känslor inte är ytligare. 
Självklart är det Hetingen jag pratar om..


Jag var hans första kyss..

Jag åkte inte till Affe igår kväll.
Men vi bestämde lite löst att jag skulle komma på onsdag istället. Vi får väl se hur de blir. de har runnit ut i sanden förr.
Jag tror att det kan bli väldigt mysigt. Om de inte blir för konstigt. För det var ganska länge sen som vi sågs och vi har ju bara sett som kompisar sen den gången i 9an.
Så antingen blir de sjukt bra, eller så blir de bara skumt. Beror nog faktiskt på hur mycket han pratar.
För han är sån som pratar hela tiden utan att ha något att säga. Irriterande som fan är han egentligen, ibland är han t.o.m nästan elak. Men den natten i 9an på komfa lägret. Då pratade han inte. Och han var helt underbar. Efter de förändrades min syn en aning på honom. Tills jag mötte han på gymnasiet igen och han började irritera mig igen.

Föresten så vet jag att jag var hans första kyss.
Det är lite extra mysigt, tycker jag.

Funderingar

Hetingen sa att han kände kärleks energier, lyckorus och liknande saker från mig varje gång vi pratade.
Vad ska man svara på de?
Jag fnittrade till.
Ja, självklart.. på något vis.
Det är ingen hemlighet eller något nytt. Det har jag ju sagt till honom. Jag döljer inte vad jag känner för honom. Ser inte varför jag skulle göra de. Ser inte hur jag skulle kunna heller. Vill inte.
Jag vill visa honom allt jag kan. Allt som han vill se.
Jag tycker om honom. Jag har massa känslor. Och jag tycker om det. För första gången på väldigt länge så känner jag något. Och jag vill känna. Jag ser det inte som ett problem.
Jag gillar mina lyckorus som rusar genom kroppen när vi pratar och jag gillar känslan jag får när han pratar med och om mig med fina ord. Det spelar ingen roll hur litet det är. Minsta lilla bekräftelse, minsta lilla vänliga ord suger jag åt mig. Minsta lilla tecken på att jag betyder något. Något alls.
Det är helt underbart.

Men lika starkt som han höjer mig med sina ord, lika lågt kan jag sjunka p.g.a dom också.
Han kan få mig till botten på en bottenlös vattenpöl. När han ser förbi mig, när han inte hör mig. När han väljer bort mig.
När han pratar om alla andra och om allt annat än om mig och oss. När han viftar bort de i förbi farten och fortsätter prata om andra. För ibland är han otroligt kall och onåbar, nästan nonchalant.
Det är då jag blir osäker.
Det är då jag börjar analysera allt han säger, vad är de han egentligen menar. Vad är han ute efter?
Och jag hatar de. Jag hatar när han får mig att tvivla. När han får mig att vilja dölja mig själv. När jag håller mig undan, är avvaktande och väntar på något.

Jag tror att anledningen till att jag inte har tröttnat på honom som jag gjort på så många andra är att han aldrig riktigt ger mig tillräckligt. Timmarna som vi pratar verkar alltid vara för få. För de finns alltid mer jag vill säga, mer jag vill berätta, mer jag vill prata om. Och stunderna vi ses, oavsett omgivning är alldeles för få. Jag kan inte riktigt titta mig mätt på honom. Och fast att han är där, precis brevid mig så får jag inte titta på honom på de sättet jag vill titta på honom. Det är aldrig tillräckligt.
Då undrar jag vad som skulle hända om jag någongång skulle få chansen att titta på honom så länge jag vill, eller prata med honom så länge jag vill. Eller smeka honom, kyssa honom, känna honom nära så mycket jag vill. Skulle jag då tillslut tröttna?
Skulle spänningen, nyfikenheten och åtrån försvinna när jag fått tillräckligt?
Han trodde inte det.
Han trodde inte att jag kommer tröttna eller att jag någonsin skulle känna att jag hade fått tillräckligt av honom.
Jag vet inte riktigt. Jag kommer aldrig få tillräckligt av honom så det spelar kanske ingen roll.
Han kommer aldrig bli bara min.
Och kanske är de det enda sättet för mig att älska på riktigt. Att inte få för mycket av de jag vill ha. Att aldrig få chansen att kunna tröttna.

Men om de är så, så verkar de ju som om jag har väldigt psykiska problem.
Att jag aldrig kommer bli fullkomligt lycklig med det jag har när jag hela tiden jagar de jag inte har, de som jag inte kan få.
Dömd till att vara olycklig. Och de verkar ju inte särskilt kul..
Humm... haha!


Komfa Affe

Affe. En kille jag strulade med i 9an på en komfa läger som jag till och från har snackat lite med loggade in på msn igår. Vi skrev lite och bestämde nästan att ses ikväll.
Vi har sagt så förr utan att de blivit något och de kanske de inte heller blir denna gången. Men han smsa nyss. Frågade när jag börjar jobba. Han är lite sugen. =)

Jag minns inte så mycket från den gången. Det var ju 6 år sedan och vi kysstes bara. Eller ja. Lite mer. Jag runkade av honom och han smekte mig. Han var väldigt mysig och han hade en väldigt stor kuk. Tyckte jag iallafall då.
Han är ett år äldre än mig och singel. Iallafall vad jag vet. Jag har slutat fråga om sånt.
Haha..var tar min moral vägen??
Iallafall.. Han är söt, lilla affe. Vi har många gemensamma kompisar och jag räknar oss som något mellan kompisar och bekanta. Vi umgås inte men vi kramar om varandra, snackar lite och skickar lite god jul hälsningar vid jul till varandra
Hoppas att vi ses snart, även om de inte är ikväll.

Han är lugn och jag känner honom, därför har jag inga problem med att åka till honom istället för att han ska komma hit.
Vi får väl se hur det blir..=)

Moppe-Nicklas med CK

Moped-Nicklas och jag hade snackat på msn ett tag.
Han är gift, 27år och har inga barn.
Vi snackade lite förra helgen, men det var inte läge att ses då och sen hade jag fullt upp i veckan så vi snackade lite löst om fredagen. Han kunde ju självklart inte bestämma något utan skulle kolla läget hemma och så. Sen kom fredag och vi var på msn samtidigt. Jag hade nästan glömt bort det. Vi snackade vid16-17 tiden och han trodde att han kunde komma. Men inte förrän senare, runt 20.
När klockan blev 20 och 20.30 så trodde jag att han hade fastnat hemma, ångrat sig eller bara struntat i det.
Men sen loggade han in på msn.

-Jag är i din by, skrev han på msn.
-VA?? Du skulle ju ringa först. jag måste duscha.
-Batteriet var dött, kunde inte ringa. Jag kan vänta, eller så kan vi duscha tillsammans.
-Jag vill duscha ensam. Kan du vänta?
-Visst, gå och duscha nu.

Han var alltså i min by. Sån stress jag fick. jag hade ju trott att nu är de försent. Nu kommer han inte. Så är han redan här. Snabbdusch som fan. Tvättade håret och allt. Tur att jag hade rakat mig igår så de slapp jag iallafall göra. Sen lite smink, borstade igenom håret och ett diadem.
Det gick sjukt snabbt.
Under tiden hade han kollat upp min adress via eniro och kommit hit.
Han skrev att han var i trappan utanför min dörr, redo att knacka på när jag var klar.
När jag var klar gav jag honom klartecknet och gick och öppnade dörren.

Och in genom min dörr kom han. Han var ganska lång, hade lite mustach och var lite rund, men inte för mycket. Lagom på något vis. Han granskade mig, sen log han och sa hej. Han småpratade lite under tiden som han klädde av sig ytterkläderna. Han berättade att han hade kört moppe hit. Det är ganska långt. ca 4 mil enkelresa. Han sa att det var de smidigaste när hans fru trodde att han var hos en kompis. Att det var långt på modde verkade han inte bry sig om. När han fått av sig ytterkläderna så kramade han mig. Ingen stark parfym, inget jobbigt.
Sen gick vi in i rummet. Han tittade sig omkring, berömde mina röda väggar och småpratade lite.
Jag satte mig på sängkanten och han satte sig brevid. Han var lite kall efter sin körning så jag tog hans hand i min. Den var kall och jag var varm. Försökte värma honom. Sen kysstes vi.
Hans läppar var väldigt mjuka och hans tunga var len, nyfiken och hungrig.

Vi hade långt försvpel. Med mycket smek, sug och kyssar. Hans kalla händer på mina varmaste ställen vad en ganska upphetsande effekt.
Jag sög av honom länge. Han njöt så mycket av det och sen sa han något om att det var väldigt länge sen som han blev avsugen och de är väl lite de jag är till för? Att ge honom de han inte får hemma. Så jag sög av honom väldigt länge. Med mycket saliv. Sög hårt, mjukt, långsamt, snabbt, och djupt.
Sen hade vi sex. Jag började med att rida honom och han använde sina händer för att smeka mina bröst samtidigt.
Sen bytte vi till en ställning jag inte riktigt har haft innan. Jag låg på sidan och han satt lite upp och knullade mig nästan som i missionären. Han höll om mitt ben. Han kom väldigt djupt in i mig och det var otroligt skönt. Han var nära att komma ett par gånger så vi lugnade ner oss lite. Han ville använda en av mina dildosar på mig så de fick han ju såklart.
Och det slutade med att jag hade den i analen och att han knullade mig vaginalt samtidigt som han smekte min klitoris. Då tog de inte många sekunder innan jag kom. En brutalt skön orgasm som jag nästan skrek ut.
Efteråt var jag helt matt.
Han lät mig lugnas lite innan han började igen. Använde sina fingrar och pressade på min G-punkt. Det var otroligt skönt och strax därefter kom jag nästan igen. Eller så va det en liten orgasm. Men jag överdrev den. Han försökte så mycket att få mig att komma en gång till att jag överdrev lite. Vissa skulle kalla de att fejka. Men bara lite.
Efter åt var han så nöjd och la sig på rygg. Jag började suga av honom igen. Han ville det. Jag var trött, men jag sög. Länge. Och han njöt, mycket. Sen fortsatte han att knulla mig. Missionären, doggy, ridning och sen tillslut en variant av missionären. Då låg jag ner på rygg på bredden av sängen och tillslut så kom han.

Vi var stilla en stund innan han reste sig och gick in på dass. Jag hittade något att ta på mig och han försökte bli av med gummidoft och smaken från hans kuk. Vi pratade lite. Klockan hade blivit halv 12 och det tog nästan en timme för honom att åk på sin moppe hem. Sen klädde han på sig, kollade på mobilen och då hade hans fru sökt honom. Skickat ett sms att hon gick och la sig och att hon saknade honom i hans säng. Ja, han berättade vad hon skrev utan att jag frågade. Jag skulle aldrig fråga.
Han sa något om att när hon skickar sånna sms så fick han nästan lite dåligt samvete. (Det ska han ha med)
Men sen kramade han mig länge, gav mig ett leende och sa att vi skulle höras.
Sen gick han.

Jag är inte den första som han träffat vid sidan om hans äktenskap. Han har berättat om en annan tjej som han träffade, men som han slutade träffa för att hon träffade kille och inte ville längre.

 På han så lät de som om de har ett bra förhållande men att sexet inte funkar. De vill ha olika mycket sex. Han vill ha mycket och hon inte alls. Och enligt honom har de försökt med olika saker, men de funkar inte och därför letar han sig utanför äktenskapet.
Han började småsnacka lite när vi hade sex. Jag gillar inte sånt. Men då frågade han mig om jag verkligen inte störde mig av att han hade en fru.
Tycker de är lite skumt att snacka om sånt när han är inne i mig. Och dessutom kan jag inte konsentrera mig, jag vill inte konsentrera mig på något annat än att njuta. Men jag sa att det spelade ganska liten roll för mig. Så länge jag inte blir inblandad. Dessutom kan det ibland vara en fördel. P.g.a att han har sitt liv och jag har mitt och att gifta män eller alla sorters med flickvänner och liknande. (det spelar ingen roll vad hon är) att de söker något mer. Även om de är socialt eller sexuellt så är de väldigt tacksamma när de får de. Och de ska ju få de som de vill ha. Alla har olika behov, men oftast är de sexuellt.

HAHA.. de låter nästan som om jag är en expert på upptagna män helt plötsligt. Och så är de inte. Men jag tror inte att män skiljer så mycket ifrån varandra. Gift eller ogift. Har inte så stor erfarenhet av män överhuvudtaget. Men de flesta är väldigt enkla. Iallafall när det bara är sex.

Mmm.. de va moppe-nicklas. Honom hoppas jag att kommer träffa igen..=)
Dagen efter skrev jag till honom på msn. Han var offline. När jag loggade in nästa gång hade han svarat. Han hade haft det väldigt skönt..=)


oh my FUCKING god

Jag tror att jag har hittat ganska rätt nu.
2 timmar och 2 orgasmer senare så är jag helt matt.
Kommer antagligen ha lite träningsverk i benen i morgon dessutom. Känner de redan lite nu.

Känner mig så totalt knullad.
Så som det ska kännas.. =)

Och vad ska jag kalla honom..? Moped-Thomas.. Moped-Thomas med de kalla fingrarna.. Hehe..



uppd. dagen efter..
Moped-Thomas heter inte alls Thomas som jag fick för mig. Utan han heter Nicklas. Nicklas med C K. Så de så. Så kan det gå. Tur att jag inte stönade fram Thomas mellan orgasmerna då. Haha..
Men om jag hade sagt fel, igen. Då hade det blivit rätt utan att jag vetat om de.
Bra koll jag har.
Men va fan? Vad säger ett namn egentligen?

Och ja, jag har lite träningverk i benen idag. Brutalt otränad är man. Men sen va de ju länge sen som man blev knullad på riktigt också.

...and I love it!

Micke från Ystad...

...åkte nyss.
Han tyckte att jag såg ung ut på fotot jag skickade. Men han kom ändå hit och knullade mig.
Hans ollon var ganska stort och det var väldigt skönt. =)
Men han kom ganska snabbt och jag fick inte ut så mycket mer av det, eller honom. När han hade gått på toa för att slänga kondomen så satte jag mig på kanten, rättade till min lilla klänning lite för att visa att det är nog bäst att du går. Jag var totalt otillfredsställd, men kände inte att jag ville att han skulle fortsätta försöka tillfredsställa mig. Han hade inte "Det" som behövdes. Han hade säkert lyckats tillslut, men jag ville att han skulle åka. Och det gjorde han. Han tänkte kanske inte ens tanken på att försöka tillfredsställa mig. Haha..

Vi hade iallafall långsamt sex. Det kan vara väldigt mysigt ibland, men jag föredrar den mer hårdare och snabbare varianten iallafall när det bara är sex. Och annars med egentligen. Långsamt sex ska man ha när man har massa känslor. När man vill bli ett med personen. Nästan som kamasutra. Antingen ska man gilla varandra eller så ska man åtminstone känna varandra. Vi hade långsamt sex, utan känslor. Då är de ganska värdelöst. Men de va för att han inte skulle komma direkt.
Och jag kan inte riktigt säga att det inte var skönt när hans stora ollon åkte sakta in och ut ur mig. Tvärtom.
Vi började i missionären, sen red jag honom och sen avslutade han med att knulla mig i doggy. Samtidigt som han tog tumen mot analen. Det var riktigt upphetsande. Att bara ha tummen där, smått pressande.
Men sen kom han och då var det över. Hur länge kunde det varit som vi hade sex..? 15-20min.. max!

Han kysser inte alls som jag.
Kan inte riktigt beskriva de. Märkligt.
Han var inte särskilt bra på att slicka heller. Hans skäggstubb irriterade lite och han var ganska mycket all over.

Men han var rätt snygg. På ett kortklippt, skinnjacka och motorcykelaktigt vis.
Ja, den typen. Men med mycket mycket Svensson över det.
Inte alls på det mörka, farliga häftiga sättet.

Vi fick ingen kontakt alls. Vi hade inte snackat så länge på msn heller.
Ingen personkemi, inget pirr, ingenting..

Jag kommer inte träffa honom igen..

RSS 2.0