Jag vill bara vara med honom ett ögonblick.

Jag har nyss kommit hem. Träffade Hetingen en stund.. =) Och jag kan inte riktigt sluta le.
Jag satt bakom honom och småpillade honom lite i nacken under tiden som vi pratade om lite allt möjligt. Jag glömmer nästan bort hur de är att vara nära honom. För varje gång så blir jag överraskad över hur mycket han faktiskt påverkar mig. Jag blir fortfarande lite nervös och kanske en aning blyg. Men egentligen inte. Blyg är fel ord. Men jag kan inte hitta rätt ord just nu.

Men att känna hans hud under mina fingertoppar eller känna hans korta hår mellan mina fingrar. Det var underbart. Att vara nära honom är skönt och de små hemliga kyssarna när vi skildes åt väckte direkt lust i mig. Som såklart alltid är väldigt nära när jag pratar med honom, tänker på honom, ser honom, rör vid honom..
Men det var inte riktigt läge för de i natt och de fanns inte tid. Inte för att jag egentligen bryr mig om ifall de är läge eller inte. Jag vill alltid ha honom ändå. Kan inte tänka rationellt när hans läppar snuddar vid mina.
Jag vill glömma omvärlden och bara vara med honom ett ögonblick.


Vad gör han med mig?

Ögonkontakt wanted

Jag håller på att skriva om Hetingen. Hur det började, vad det är med honom jag gillar, varför jag fortsätter o.s.v. När jag är klar kommer jag lägga ut de på bloggen. Om jag vågar..=)

Men jag vet inte riktigt svaret på allt.
Jag vet inte vad det är med honom som gör att han blir så speciell för mig. Och jag vet inte riktigt varför jag drogs så starkt till honom i början (och fortfarande gör). Men jag gillar det.

Jag vet att jag älskade hans skrattrynkor som han har vid ögonen. Jag märkte dom direkt. För ögonen är de första som jag tittar på. Och hans ögon var fängslande och hans skratt var smittande.
Jag minns hur jag kunde sitta och titta på honom och hoppades att han skulle titta tillbaka på mig. Men när han väl gjorde det så vågade jag inte hålla kvar blicken. Jag vände bort direkt. Men sen fortsatte jag titta på honom. Det blev lite av en tävling för mig. Att hålla kvar blicken. Ibland lyckades jag väl en stund. Inte för att han fattade något, men ändå. =)

Bloggdesign

Nu har jag äntligen fixat till designen på denna bloggen. Vad tycks?
Känns det mysigt att läsa? Eller är de något som borde ändras?
Funderar på att ha färgad bakgrund på inläggen också, men de blir nästan lite för mörkt. Förslag??

Säg till om det inte ser bra ut för er.


Kommer fixa lite med lite kategorier och sånt sen, nästa gång jag får ett infall..


ännu en skön sexdröm om Hetingen

Jag drömde om honom i natt igen.
Han var underbar. Och jag har inte lyckats att glömma den på hela dagen. Tvärtom har jag haft den i tankarna hela tiden. Den var så intensiv att det nästan känns som om de har hänt. 

Jag minns hur han kom upp bakom mig, kysste min hals, smekte mitt hår. Jag blundade och njöt av hans beröring Hur hans händer blev ivrigare och hur hans andning blev snabbare. Hans händer var överallt och han ville ha mig. Jag älskade det. Att bli så åtrådd, av honom. 
Jag minns hur han viskar något i mitt öra innan han bestämt, men omtänksamt särar mina ben och böjer mig framåt och hur han sen knäpper upp sina byxor och låter de falla till golvet. För att sen trycka sig in i mig bakifrån. Jag stönar högt.

Jag tänkte berätta den för honom när jag pratade med honom i natt. Men jag blev för generad när jag väl hörde hans röst. Han gör mig så svag..=) Han får läsa istället.

Ögonblicken som stannar en evighet

Jag hade en diskussion om sex med en killkompis igår kväll.
Han förstår inte hur jag kan ha sex med främlingar som jag inte känner eller gillar. Han har inte haft särskilt mycket sex själv och jag vet inte ens om han har upplevt riktigt bra sex.
Jag vet inte hur ja ska förklara de för honom. Jag vet inte ens om jag kan.
För mig har de handlat om spänningen. Spänningen med en ny kille, nyfikenheten om honom och hur han kommer ta mig. Hur han kysser och hur han smeker. Och den nervösa känslan jag ibland har innan han har knackat på min dörr, som jag just i stunden hatar är kicken som jag ibland är ute efter. Spänningen.
Men ibland handlar det bara om lite omtanke. Lite närhet, oavsett vem jag får de av.

Det finns inget sex som är så bra som med någon man tycker om.
Att känna hans hud mot min, hans händer smekandes mitt hår, hans läppar mot min hals...
Inget kan vara bättre än det. Oavsett om det är lånad tid.
Ett ögonblick av lycka, passion, glöd och upphetsning kan göra att man glömmer omgivningen helt. För i det ögonblicket finns inget annat.

Det är därför jag iallafall ett tag framöver endast kommer ha sex med Hetingen..  =)

Affe, min konfirmations flirt..=)

Va nyss och träffade lite kompisar i grannbyn.
Träffade på Affe. Naww..lilla affe. Han var snygg. Snyggare än sist.
Jag och min kompis gick närmre scenen där ett band spelade. Och då ropar han mitt namn. Jag vänder mig och och ser honom sitta på en bänk en bit bort. Ja ber honom komma till oss, men han sitter kvar. Efter de spelat klart går vi dit och snackar lite. Han kramar mig och börjar babbla som han ibland gör. Sen sätter jag mig brevid honom och han tittar ner i min djupa urringning hela tiden samtidigt som han försöker flirta. Jag visste att han ville ha mig. Men de gick snabbt. Vi var påväg åt varsitt håll med våra kompisar. Och efter lite kramar så skildes vi åt. Bara några blickar.. Åh, ja ville nästan fråga vad han hade för planer för kvällen, ifall han hade lust att "mysa" lite.
Men ja gjorde de inte. Skickade ett sms när ja va på väg hem. Skrev att han var snygg.
Han svarde med att skriva att han ville att ja skulle komma dit.
Jag log.
Men ja va nästan redan hemma då. Och nu är jag hemma. Jag har han på msn. Han försöker få mig till att komma.
Jag vet inte. Hade han frågat mig när vi satt på bänken hade jag följt med honom utan att tveka.
Sist vi snackade om att ses, som vi har gjort lite då och då genom alla år som vi har kännt varandra sen den där natten på ett komfa läger så har de bara runnit ut i sanden. Och nu sist va de han som skulle höra av sig, men de gjorde han aldrig. Så han dissade mig lite. Inte så stor grej.. men ändå.

Ja som skulle ge fan i att knulla andra ett tag nu. För ja tänkte ju börja ha oskyddat sex med Hetingen.
Men det är ju affe. och kondom kommer ju absolut att användas..
Men ja vet inte. Jag har inte riktigt koll på var jag har honom. Och de kanske inte spelar någon roll egentligen, för det är bara sex. Men just för att ja känner honom är de skillnad.

Det verkar som om de inte blir något i natt iallafall. En kompis kom nyss hem till honom. Och de kanske är lika bra de. Han snackar om i morgonkväll istället.. Vi får väl se då..

 
Men nu är jag ju kåt. DAMN!!
Ska gå och duscha. Raka mig och allt sånt, sen får vi se om kanske Hetingen har tid med mig i natt. Förmodigen inte, men man kan alltid hoppas.. Annars tar ja Affe i morgon kväll.

I´m free to fuck!

I torsdags förra veckan så skulle jag göra en gyn undersökning.
Men barnmorskan ville inte göra någon. Jag gjorde klamydia test och de tog blodprov på mitt (tillslut). Men hon sa att p.g.a att jag ionte haft oskyddat sex och inte har några symptomer så behövde ja inte göra någon.
Lite konstigt tycker jag. Att ja kommer dit för att göra en undersökning och hon övertalar mig och i stortsätt vägrar göra en ordentlig gynundersökning.
Men visst, de är väl som hon säger. Att om ja inte har några sympromer så är de bara klamydia som behöver testas. Även om jag tycker att de borde uppmuntra en att vilja göra undersökning lite då och då.

Jag var väldigt nervös innan jag gick dit. Inte för att jag trodde att de skulle hitta något utan för OM de gjorde de så är det rätt mycket som står på spel och som kan förstöras.
Så, ja jag var ganska nervös.
Och sen tar de en veckan innan man får resultatet. De skulle höra av sig om de hittade något.
Och hela veckan har jag tänkt på det.
Igår va de en vecka sen jag var där och jag har lugnt mig lite. Men för att vara säker så ringde jag nyss dit. Jag fick vänta i luren medan hon loggade in och hittade mig i datorn.
Men allt var lugnt. Ingen klamydia, ingen gulsot, ingen HIV, ingen AIDS..
Och det är så skönt att veta. Så nu andades jag äntligen ut..=)

Sooo... I´m very free to fuck now!


RSS 2.0