Happy Birthday my lover!

Hetingen fyller år nu i veckan.
Och jag kan ju knappast bara kidnappa honom när jag vill så därför tänkte jag fira honom lite denna helgen. =)

Egentligen denna natten som nyss var, men de blev inte så. Så i morgon verkar de bli, om allt flyter på.
Han tror att jag ville ha sex. Att det var de som jag var ute efter i natt. Och visst, ja kommer nog aldrig kunna säga nej till att ha sex med honom. Förutom kanske denna natten. För det är hans födelsedag och jag hade tänk mig en annan sak.
Vet inte om jag ska skriva de, för han kanske hinner läsa innan vi ses. Men förmodligen inte...

Jag hade tänkt att suga av honom, låta han komma i min mun. Och sen svälja.
Inget sex.
Om han inte absolut ville förståss. För som sagt är de hans födelsedag och han får göra precis vad han vill med mig. Men sex skulle inte vara målet. Detta är för honom och hans njutning bara. (Nästan. Jag älskar att få honom att njuta)

Jag skulle agera som om jag ville ha sex. Så att de var de han förväntade sig. Men så fort som han skulle försöka komma innanför mina byxor skulle jag stoppa honom. Säga att jag inte ville ha sex och sen sätta mig på huk och börja suga av honom.
Leka med min tunga på hans ollon och känna hans händer som flätar in sig i mitt hår och sen föra mitt huvud fram och tillbaka samtidigt som han juckar emot. (Och jag skulle komma ihåg att andas med näsan.. Haha..)
Sen skulle jag svälja allt och slicka ren hela hans kuk innan jag var klar och reste mig upp.

Tror ni han skulle gilla de?
Jag hoppas det iallafall.

Jag sväljer inte med alla killar. Gör de endast med de som jag tycker om. För det är en ganska intim sak att göra, tycker jag. Och inte något jag skulle vilja göra för och med vem som. Men han är inte vem som helst, han är Hetingen..=)
Han och jag pratade om de för länge sen. Att svälja eller inte. Jag blev lite chockad över att han bara utgick ifrån att jag skulle låta han komma i munnen på mig och dessutom svälja. Kanske är de en generations grej, för det är få av mina tjejkompisar som sväljer.
Det är därför jag tycker de är en liten exra grej. Det är iallafall ett tecken från mig på omtanke och ömhet. Ett tecken på att han är mer än bara vem som helst. Även om jag egentligen inte behöver bevisa de för honom, för han vet de redan.
Och jag skulle låta han komma i min mun och svälja vilken dag de än var och inte bara idag för att de är hans födelsedag snart. Men det är iallafall något extra från mig och jag kunde inte komma på något annat sätt som jag kunde fira honom på utan att de skulle bli för mycket.

Första gången som vi hade sex var helgen då jag fyllde år. Vet inte om han gjorde de som en present till mig, men han såg iallafall till att ta sig tid för mig just då. =)



Nu är jag verkligen trött och har blivit rätt upphetsad av allt planerande. =)
Hoppas att han kommer gilla de. Och hoppas att de kommer finnas tid. För efter denna helgen så är de inte längre hans födelsedag och då är de inte lika speciellt längre.
Men vi får se vad som händer. =)

Det var underbart, och han vet om det.

Jag kom hem för en stund sedan.
Jag har varit och träffat Hetingen.
Han jobbade och ja körde ut och mötte upp honom i skogen.
Knästrumpor, urringad klänning och inga trosor. Gissa vad jag ville göra.

Och när han släckte lampan på bilen blev de helt svart. Bara stjärnorna som lös.
Vi kysstes och omfamnade varandra. Allt blir bara lättare och lättare med honom.
Han drog upp min klänning och märkte att jag inte hade något trosor på mig. Han sa inget, men jag tror att han gillade det.
Han smekte mig och jag njöt.
Han knäppte upp sina byxor och han var redan styv.

- Var ska vi göra detta? frågade han.
- Var som helst. svarade jag och kysste honom igen.

Vi gick bort en bit, det var riktigt mörkt. Sen satte jag mig på huk och började suga av honom. Han flätade in sina händer i mitt hår och förde mitt huvud fram och tillbaka.  Jag älskar att ha hans kuk i min mun. Men jag glömmer lätt bort att jag måste andas med näsan. =)

Sen sa han något om att vi skulle ha sex istället och ja la mig ner på marken, på grusen. Jag hade planerat lite och tagit på mig en lång kappa. För de va inte så bekvämt förra gången vi hade sex i skogen och jag blev så skitig.
Han kom ner till mig, lyfter upp mina ben på hans axlar och tryckte in sin hårda kuk i mig. Det var så skönt och jag tittade upp på himlen. Det var stjärnklart och helt underbart vackert.
Jag stönade.

- Detta är så skönt, säger han.
Jag vet, tänker jag och bara fortsätter att njuta.

Han kommer ganska snabbt, men det är ok.
Allt är så bra på något vis och jag vill bara att han ska njuta.
Om jag kunde skulle jag frusit tiden då, men de kan jag inte så jag sparar de som ett privat ögonblick. Ett av mina favoriter.

Han lägger sig ner på min mage och jag drar fingrarna genom hans korta hår, som faktiskt är mycket längre än sist.
- "Du är så härlig" säger jag till honom.
- "Jag vet" svarar han och jag skrattar.
Han säger att han har ont i knäna för det är någon sten som ligger väldigt fel. Och när han reser sig uppmärksammar han också stjärnorna. Vi ställer oss upp och ja försöker se var mina skor är i mörkret. Han hämtar en liten ficklampa men jag har redan hittat dom.
Sen står vi en stund och tittar på stjärnorna. Han pekar ut ett par stjärnbilder och jag njuter av att lyssna på honom och bara ha han nära mig.
Jag struntar i om han säger att han inte är de minsta romantisk, för de är han.

Sen kysser vi varandra hejdå och jag kör hem och han fortsätter jobba.
Jag kör lite fel. Glömmer svänga, men jag brydde mig inte. Någongång måste ja komma ut ur skogen och de gjorde jag tillslut. Jag ler när jag rullar in i min by från ett helt annat håll än de jag körde ut ifrån.

Jag ringer honom inte. De finns inget jag måste säga honom just i denna stunden. Det var underbart, och han vet om det. Jag vill inte förstöra stämingen jag har genom ord. Bara för pratandets skull. Tystnaden och stillheten är väldigt underskattat.


Det händer något med mig när jag är i närheten av honom. Förutom att jag utan minsta problem blir jävligt upphetsad så blir jag svag. Och inte bara i knäna utan mentalt på något vis, på ett bra sätt. Vet inte hur jag ska förklara de och jag kan nog inte förklara de rätt men de känns som om jag stänger ner och bara låter mig fyllas av hans närhet. Jag blir beroende av hans kyssar och hans smekningar på ett sätt jag aldrig känt innan, jag kräver dom.
Det är förmodligen för att våra möten är få och korta och jag vill ta tillvara på alla sekunder. Uppleva hela honom den lilla stunden som han är med mig. Ta tillvara på alla ögonblick för jag vet aldrig när vi kommer ses igen. Och även om jag hatar de så älskar jag de samtidigt, att inte veta, att inte ha kontroll. Att leva och älska som om de alltid är sista chansen.

Och de måste vara detta som är meningen med livet. Små hemliga möten i skogen mitt i natten med sin älskare. För jag känner mig aldrig mer levande än vad jag gör just nu.

När jag blev av med min oskuld

Jag var nyss fyllda 15 år och var tillsammans med en kille som kallades för Hockey. (han hade hockeyfrilla) Han var 3 år äldre än mig och lite ökänd i byn jag bodde i. Jag kan inte riktigt säga att han var omtyckt.. av någon. Men han charmade mig. Behövdes inte så mycket. Lite uppmärksamhet, fina ord och ett leende så var jag fast.
I min skola, bland mina tjejkompisar (som självklart var oskulder allihopa) så gick de en sorts regel att man skulle vara tillsammans i en månad innan man hade sex med killen. Precis som om han lyckades vänta en månad så var han bra att ha. HA!
Iallafall så blev vi tillsammans en fredag och på följande onsdag hade vi sex första gången.
Han och en av hans kompisar kom och hämtade mig och min kompis på min skola. De spela hög techno musik och alla tittade på oss. Vi hoppade in i bilen och sen sladdade vi därifrån. Först körde vi lite runder, lämnade av min kompis och sen lämnade hans kompis av oss hemma hos honom. Då hade vi suttit och grov hånglat i baksätet hela tiden, såklart.

Vi gick in i hans lilla stuga som han hade på sina föräldrars tomt. Jag var fnittrig, nervös och upphetsad. Jag hade redan bestämt mig för att vi skulle ha sex den dagen. Han visste inte om de än. Vi hamnade i sängen direkt och där låg vi nog ganska länge. Kyssandes, smekandes.
Sen slutar han och säger något om att det ändå inte leder någonstans så varför fortsätta. Jag hade kunnat bli sur, jag hade kunnat be han dra åt helvete och dragit hela ramsan om att han inte ska pressa mig till något jag inte var redo för och jada jada jada. Men jag var redo och jag var förälskad. Så varför vänta? Carpe Diem!! Jag visste att han inte var den "rätta" för mig i livet. Men just då, när jag var 15 och nyfiken så var han perfekt.

Så jag ler och säger till honom att denna gången leder de någonstans. Han tittar på mig som om han trodde att jag skämtade. Sen blev han nervös. HAHA.
Sakta började vi klä av varandra. Jag låter honom föra, för jag visste att han hade en hel del erfarenhet av de. Ganska snart låg vi nakna och smekte varandra. Han tog fram kondomen, trädde på den och sen la hans sig på mig och försökte föra in den. Men jag var spänd och väldigt trång så det gick inte så bra. Vi bytte ställning och jag satte mig gränsle över honom. Då gick det bättre. Och han gled sakta in i mig. Jag började sakta rida honom. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Kanske att de skulle göra lite ont? Men det gjorde inte ont. Kan inte heller säga att det var gudomligt skönt. Det var en ny upplevelse. Vi bytte ställning till missionären och scooters låt Ramp spelades i bakgrunden. (den långa mixade verisonen) Jag minns de för att jag bestämde mig för att jag skulle minnas det. Samlade ögonblick.
Han frågade flera gånger hur det kändes, om det var ok, om det gjorde ont. Men allt var bara bra. Och det hade t.o.m börjat bli lite skönt precis när han kom. Såklart!
Men det gjorde inget. Jag hade haft sex för första gången.
Han ursäktade sig lite över att det hade gått så snabbt, men det gjorde inget. Han drog på sig ett par jeans och gick in till huset för att hämta lite mackor. Under tiden så skrev jag ett snabbt sms till min bästa kompis "jag har gjort det" och sen letade jag fram mina kläder.

Vad vi gjorde där efter minns jag inte.
Min pappa kom och hämtade mig senare den kvällen och han följde mig ner till bilen och kysste mig hejdå.
När jag hade satt mig i bilen så började min papppa muttra lite. "Stå där och kyssa min dotter." "Du tycker inte att han är lite för gammal för dig?" Jag skrattade bara åt honom.
Han skulle bara veta vem jag har sex med nu. =)

3 veckor senare gjorde vi slut för första gången. En vecka senare var vi tillsammans igen och en månad efter de så var det slut igen. Sen träffades vi lite då och då som kk i flera år.

Scooter - Ramp! The logical song ( så ni kan få in den rätta känslan)


RSS 2.0